Picproje Elektronik Sitesi

SERBEST BÖLGE => İnternet => Konuyu başlatan: z - 26 Şubat 2019, 14:09:53

Başlık: Google - Bing.com
Gönderen: z - 26 Şubat 2019, 14:09:53
Arama islerinde Google'i seviyorum.

Arama yaparken once google'i cagirmak yerine dogrudan adres cubuguna aramak istedigim kelimeyi yazmaya alismisim.

Fakat bu durumda arama motoru olarak karsima bing.com geliyor.

Google gelmesini nasil saglarim?


Başlık: Ynt: Google - Bing.com
Gönderen: erdcan - 26 Şubat 2019, 14:11:26
chrome tarayıcısında ayarlar-->arama motoru
Başlık: Ynt: Google - Bing.com
Gönderen: z - 26 Şubat 2019, 14:15:30
Win10'da explorer kullaniyorum.

Advanced Settings altinda arama motoru secenekleri arasinda sadece bing.com var.
Başlık: Ynt: Google - Bing.com
Gönderen: ankyra - 26 Şubat 2019, 15:20:58
hocam şurada bahsetmiş..
https://8.enpedi.com/2012/11/internet-explorer-10-varsaylan-arama.html
Başlık: Ynt: Google - Bing.com
Gönderen: bocek - 26 Şubat 2019, 15:24:53
Internet Explorer'da adres çubuğunun sağında aşağı doğru olan küçük siyah üçgeni tıklayınca solda Explorer'da kayıtlı arama motorları, sağda da 'Ekle' diye bir buton çıkıyor.
'Ekle'ye basınca şu adres geliyor (Sizde Amerikancası gelebilir;)
https://www.microsoft.com/tr-tr/iegallery

Burada Google sembolünün altında 'Internet Explorer'a Ekle'yi tıklıyorsunuz ve onay veriyorsunuz.
Sonra da yukarıda bahsettiğim küçük üçgeni tekrar tıklayıp sola altta beliren Google sembolünü seçiyorsunuz. İşlem tamam.
Başlık: Ynt: Google - Bing.com
Gönderen: Mehmet Salim GÜLLÜCE - 26 Şubat 2019, 15:30:51
Alıntı yapılan: z - 26 Şubat 2019, 14:15:30Win10'da explorer kullaniyorum.

Advanced Settings altinda arama motoru secenekleri arasinda sadece bing.com var.

Explorer kullanan nadirlerdensiniz üstat.
Bende chrom dan nefret ettim.
Firefox a devam.
Ama her browserda ayarlanabilir.

Resim ekleme linki çalışmıyor niyeyse
Başlık: Ynt: Google - Bing.com
Gönderen: yas - 26 Şubat 2019, 17:27:55
Ayarlar ikonuna tıkladıktan sonra, Eklentileri yönet>Arama sağlayıcılar daha sonra pencerenin altında "Daha fazla arama sağlayıcı bul..." u seçince açılan pencerden google a ait eklenti kurulacak. Daha sonra yine "Arama sağlayıcılar" penceresinde iken varsayılan olarak google seçilmeli.