Picproje Elektronik Sitesi

BİLGİSAYAR => Donanım ve Yazılım => Konuyu başlatan: drmp - 06 Şubat 2003, 00:22:04

Başlık: seri- paralel porttan veri okuyup yazma
Gönderen: drmp - 06 Şubat 2003, 00:22:04
arkadaşlar benim başım bu portlarla başım belada  visual basicte bu pc seri veya paralel prtunu kullanmam gerekli fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim bu olayı pic heran kontrol etmek için kullanacam
Başlık: seri- paralel porttan veri okuyup yazma
Gönderen: ise - 09 Şubat 2003, 03:16:41
visual basic bilmiyorum fakat  c veya delphi olsa daha iyi yardım edebilirdim fakat
assemblerda  yazmış olduğum hazır fonksiyonlar var onları visual basicte kullana bilirsin kullanabilirsin
Başlık: seri- paralel porttan veri okuyup yazma
Gönderen: es-es - 09 Şubat 2003, 04:42:40
www.elektronikhobi.com adresinde visual basic ile port kontrolü yapıyolardı hatırladığım kadarıyla, hatta örnek programlar vardı. :arrow:
Başlık: seri- paralel porttan veri okuyup yazma
Gönderen: james - 12 Şubat 2003, 13:53:55
http://www.rentron.com/sending_data.htm
http://www.rentron.com/receiving_data.htm
Başlık: seri ve paralel portla haberleşme ile ilgili
Gönderen: uygar - 20 Şubat 2003, 13:44:42
beyler c de paralel port ve seri port hakkında bilgi verebilirmisiniz !!! biraz acele lazım
Başlık: seri- paralel porttan veri okuyup yazma
Gönderen: drmp - 09 Mart 2003, 19:16:23
arkadaşlar aslında ben daha çok visual c++ 6.0 la uğraşmak istiyorum fakat  hiç bir şekilde çalışmıyor yazdığım kopyaldığım programlar bu yüzden visual basic le uğraşıyorum bu meletin de giriş çıkış sorunu var bilmem anlatabildimmi
Başlık: port kontrol delphide?
Gönderen: upsmeh - 25 Mayıs 2003, 13:28:42
Alıntı yapılan: "thief"visual basic bilmiyorum fakat  c veya delphi olsa daha iyi yardım edebilirdim fakat
assemblerda  yazmış olduğum hazır fonksiyonlar var onları visual basicte kullana bilirsin kullanabilirsin



okulda delphi görüyoruz ve bende port kontrollerini merak ediyorum yardımçı olabilirmisin teşekkürler. :lol:
Başlık: Basic , Pascal ve Delphide port kullanımı
Gönderen: XNHCX - 25 Mayıs 2003, 17:54:36
8) DELPHIDE PORT KONTROLÜ İÇİN AŞAGIDAKİ LİNKE BAKINIZ.

http://www.picproje.net/forum/viewtopic.php?p=4824#4824

XNHCX