Tia Portal Çalıştırma Sorunu

Başlatan ramcols, 21 Şubat 2017, 01:38:02

mert3162

Bu arada @Salih hocam yazmış sağolsun ama ben yinede tekrar edeyim.Soru sormaktan asla çekinme bu forum zaten bunun için var elimizden dilimizden gelen bişiy ise zaten mutlaka cevap vereceğim
(z).
|^^^^^^^^^^^^\ ||\
|__PICPROJE.ORG __
||'""|""\___
| _____________ l | |__|__|___| )
(@!)!(@)"""""**|(@) (@)****|(@)---------

 Üstadlarım nonstradam & Logan

ramcols

Cok tesekkurler abi yeni basliyotum zaten plc yr daha cok basinizi agirtirim gibi geliyor bugün egitimlere bismillah dicem bakalaim 😄😄

nacibozkurt

Alıntı yapılan: ramcols - 28 Şubat 2017, 05:07:13
Abiler sorunu çözdüm daha sonra karşılabilecek arkadaşlar için anlatayım öncelikle sorun 64 bit bit sorun değil ben kurulum dosylarını iso formatından çıkarıp kurmuştum hatayı bu yüzden almıştım birde wincc sistemi modify edene kadar hala daha aynı sorunu alıyordum bütün kurulumu bitirince oldu. ilacını verdim sorunsuz çalışıyor inşallah bir sıkıntı çıkmaz.
Herkse ilgisi için çok teşekkür ederim.


Ben win 10 64bit kullanıyorum ve 1 haftadır programı kurmaya çalışıyorum. Formlarda youtube ta ne varsa denedim olmuyor. Program açılıyor ama config device menüsü kapalı, device ekliyemiyorum ve kodlama ya izin vermiyor. En son "ramcols" un önerdiği yoldan denedim o da faydasız. Konu ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim. Kurulum sırası: 1.step 7 prof, 2.Step7 Sim, 3.winCC prof, 4.start Driver, 5.EKB ins. (her yüklemede restart verildi)
Alınan Hata: ""access violation at address 0040874E in module 'Sim_EKB_Install 2013_12_25.exe'. Write of address 004109B8"

gulal33

merhaba ben de tia portal s7-1500 yükleyeceğim v14 ... yardımcı olabilirmisiniz?