Altınkaya'nın alternatifi bir firma var mı?

Başlatan run, 24 Kasım 2012, 15:02:41

Murat Mert

Alıntı yapılan: ylmz - 30 Kasım 2012, 17:31:37
var tabıkı bır arka sokağımızda olan sebox kutuları ureten yer akiş kalıp yani

mesaj birleştirme:: 30 Kasım 2012, 17:32:11

ha unutmadan altın kayadan çok daha ucuzdur fıyatları fıyat alınca şok olabılırsın o derece yanı :))

S.A.
http://www.akiskalip.com/elektronk-chaz-kutulari-akikalip/ozel-kutular.html?page=shop.browse&category_id=14
LİNKTEKİ KUTULARI HER SORUŞUMDA 3-4 AYA ÇIKARTACAĞIZ DİYOR 2 YILDIR. 3-5000 ADET ALACAKSANIZ ÜRETİRİZ KALIPLARDA HATA VAR DİYORLAR. ZIMPARAYLA DÜZELTİRDİM BU VAKTE KADAR YAW.   >:( >:(  ;D
Tamam altınkaya kutuları ayro dinamik olmayabilir ama adamlar ne sergiliyorlarsa onu satıyorlar.  ;)
mert07

ground

Altınkaya kutularını birçok ürünümde kullanıyorum. Fiyat performansı güzel.

Yeni bulduğum www.bopla.de firması var. Mikrosay firması getiriyor.

Özel piyasada farklı görünmesini istediğiniz cihazlarınız için buradan alabilirsiniz.

Ne yazık ki rakamlar çok farklı (yüksek) :)
⌒╮'╭⌒╮⌒╮.
╱◥██◣                  
| 田︱田田|              
╬╬╬╬╬╬╬╬╬

Picproje - Sözde değil özde paylaşım..

sinus

30 liralık alışveriş yaptım, dekontuda gönderdim.

ses seda yok, "hala ödeme bekleniyor" yazıyor.

telefon mu etsem? ilk defa alışveriş yapıyorum bu firmadan.

edit : kargo geldi, ürünler gayet başarılı :)

JKramer

Onu güncellemiyorlar ama bir-iki güne kadar siparişiniz geliyor. Yine de ödeme ulaştı mı diye telefon edip kontrol edebilirsiniz.

a.zorba

Odeme bekleniyor guncellemiyorlar , Mail gönderin

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilenler bilir . Biz maraşlilar için şehir olarak şubat ay' i bayram ,kurtuluş ,yaz in gelmesiydi. Şimdi karalar in yas in ayı oldu.

a.zorba

..

Bilenler bilir . Biz maraşlilar için şehir olarak şubat ay' i bayram ,kurtuluş ,yaz in gelmesiydi. Şimdi karalar in yas in ayı oldu.

Murat Mert

Altınkaya siparişlerimden sonra mail ve telefon bilgisi veririm hep en fazla 3 gün içinde elimde olmuştur. Genelde aksilik olmazsa ertesi gün elimdedir bu konuda gayet iyiler.
mert07

Ersin

Bugün sipariş verdim , birkaç değişik kutu var.Birinden 10 adet vardı , aradım az önce ne zaman gönderiyorsunuz diye ,salı günü göndereceklermiş , bu kutulardan stok kalmamış basılacakmış.

dursuncemal

Alıntı yapılan: Murat Mert - 08 Nisan 2016, 17:16:03
Altınkaya siparişlerimden sonra mail ve telefon bilgisi veririm hep en fazla 3 gün içinde elimde olmuştur. Genelde aksilik olmazsa ertesi gün elimdedir bu konuda gayet iyiler.
aynen katiliyorum
:=

jkes07

Bu sene Alüminyum Modüler kutu aldım. Şarj kontrol cihazı olacağı için birazcık büyük :)  Yanılmıyorsam 256*222*88 mm ebatlarında olacak. Kutu çok hoş. Boyası elektrostatik siyah toz boya ve çizilmelere karşı oldukça dayanıklı.. 1 adet için fiyatı 50 liraydı.

Vidaları havşalı ve yine boyalı. Diş hatası vs yok. Hatta henüz yaptırmadım ama isteğinize göre lcd penceresi ve fan deliği de açıyorlar. (Keşke sitede onların da fiyatı verilseymiş)

Daha ne yapsın firma anlayamadım, içinden bir tek kuş çıkmadı resmen !

xoom

Güncelleyelim. Altinkaya alternatifi var mı? 
DIN Ray Tipi Kutular'ın daha alçak olanlarını arıyorum. Gereksiz yere yükseklik işgal ediyor.
Led göstergeleli projelerde 2 Katlı devrelerde Header ile 2.Katı Led çıkışları için kullanıyorum genelde ama bu projemde daha alçak bir kutuya ihtiyacım var. ama yine üstte şeffaf plexi ile ledleri görebilmeliyim.
Böyle bir kutu arayışındayım.

tunayk

Maalesef Altınkaya rakipsiz bu konularda. Ray montaj camlı kutularda düşük yükseklik olanlar da var. Bir ara Akiş plastik te ufak çağlı kutu işi yaptı ancak sanırım bırakmış artık.

bu tipi inceleyin. isterseniz

benmrtild

Alıntı yapılan: aaltinisik - 26 Kasım 2012, 14:28:52 [Genişlet]Merhaba,

Ben Ahmet Altınışık, babamın kurduğu Altınkaya elektronik cihaz kutularında 2006 dan beri şahsen çalışıyorum ve şirket ortağıyım.
Bugün bir müşterim telefon ederek forumda hakkımızda çok haksız konuşulduğunu ve bunun kendisini üzdüğünü cevap vermemizin iyi olacağını söyledi.

Öncelikle satıştaki son iki haftada karşılaşmış olabileceğiniz sıkıntıların nedeni yurtdışı satışa bakan 3 kişi Almanya'da düzenlenen Electronica 2012 fuarına gittik.
Bu arada yurtiçi satışa bakan iki arkadaştan birisi biz yurtdışındayken.  hastaneye yattı halen tedavisi devam ediyor.
Bu sebeple son iki hafta insan gücü eksiğimizden dolayı normalden daha fazla aksaklık yaşandı.

Arkadaşların sorularına kısa kısa cevaplar yazmaya çalışayım.

Altınkayanın Alternatifi var mı ?

Elbette var.  Katıldığımız fuarda aynı alanda birçok firma mevcuttu, üstelik çoğu avrupalı firmanın türkiyede temsilcisi de mevcut. Sizler için benzer ürünler üreten katılımcıların listesini fuar sitesinden çıkarttım firmaları inceleyebilirsiniz.

http://www.electronica-media.de/prj_804/view/index.cfm?lng=2&nv=3&sb_n=products&sb1_n=prodkey&sb1=9.3
* Almanya dışından 2100 adet katılımcının katıldığı fuarda sadece 8 adet Türkiye firması katılmıştı.

Yurtiçinde bizim iş şeklimizde çalışan pek firma yok. bunun nedeni kazanç/yatırım+emek oranının diğer iş alternatiflerine göre oldukça düşük olması.
Eğer satış kanalımız size zor geliyorsa bayilerimizden ürünlerimizi temin edebilirsiniz

http://www.altinkaya.com.tr/Bayilerimiz.html 

Kalite

Dünyanın en kaliteli üretimini yapıyoruz  (henüz) diyemem.  Ama her geçen gün kalitemizi ve müşteri memnuniyetini arttırmak için çalışmalar yapıyoruz.
1985 yılından beri Altınkaya ismiyle üretim yapıyoruz.  1992 yılından beri elektronik üreticileri için kutu üretimi yapıyoruz. Şu an toplam yaklaşık 40 kişilik bir kadro ile çalışyoruz yani aslına bakarsanız küçük bir firmayız. Bizim için işimiz çok önemli, uzun yıllardır altınkaya olarak kazancımızı sadece işimizi geliştirmek -ve devlete vergi vermek:)- için kullanıyoruz.

İsteyenler Ankara'daki ve İstanbul'daki bazı müşterilerimiz gibi gelip bizi yerimizde ziyaret edebilirler. Hergün sabah 7-8 ile akşam 18 arası adresimizde işimizin başındayız.

online satış sistemiz 2006 yılının sonbaharından beri hizmet vermekte. (elektronik üretim sektöründe online satış yaptığını söyleyen çok firma var ama gerçekten satınalmaya geldiğinde herkesin sistemleri çalışmıyor) Fiyatlarımızın bütün dünyaya açık. Sitemizde ürünlerimiz hakkında koyabildiğimiz kadar bilgiyi koymaya çalışıyoruz. Fiyatları açık olan bizden başka dünyada sadece bir üretici var.

satış konusunda halihazırda türkiye sitesinin yanında yurtdışı satışlarını yapmak için http://www.altinkaya.eu adresinde yeni bir site kuruyoruz.

bütün bilgi işlem altyapımızı açık kaynaklı yazılımlarla kendi içimizde çözüyoruz. (Türkçe çevirilerini ve yerelleştirmesinin çoğunu bizim yaptığımız ve paylaştığımız openerp adlı bir ERP çözümünü yakında üretim ve satış ortamımızda kullanmaya başlayacağız.)

Şu an ISO9001 kalite sertifikamızı almak üzereyiz sene başından itibaren süreçlerimizin kalite kontrolü sertifikalandırılıcak.

oldukça uzun bir mesaj oldu devamını biraz sonra.

Selamlar,
Ahmet Altınışık

Altınkaya Elektronik Cihaz Kutuları
www.altinkaya.com.tr
aaltinisik@altinkaya.com.tr

Ahmet bey iyi günler biz sizinle yüz yüze de defalarca konuşmuştuk bu gibi sorunlar daha az iken hatta babanızın o zamanlar ortağı olan ismini hatırlamadığım bir abimiz sizi ve bir bayan arkadaş ile toplantı yapmıştık o zamanlar İstanbul'daki elektronik cihaz üreten bir firmanın çok benzeri modelleri üretiyordunuz ve o kutuları sonra da toplatmak zorunda kaldınız benimde benzer sorunum olduğu için sizin le de konuşup tasarım konusunda yapmanız gerekenleri anlatmıştım fakat çokta birey değişmedi yaptığınız çok Önemli ve takdir edilecek bir şey fakat bizim gibi üreticilerle önceden tasarımlarınızı paylaşırsanız ve fiyat olarak da üreticilerle yıllık yada belli adetleri belli zamanda alma anlaşmalarını yaptığınızda hem sizin maliyetleriniz düşer sizin ürünlerinizi sürekli kullana bizlerinde maliyetleri iner tatbiki bu uzun vadeli bir pazarlama işi ama buna dikkat edin bence isterseniz size daha ayrıntılı alarak da yazarım ilgilenirseniz
Not. sektöre verdiğiniz hizmet ve destekleriniz içinde ayrıyeten teşekkür ederim   

ACM

Alıntı yapılan: jkes07 - 28 Temmuz 2016, 23:13:30Bu sene Alüminyum Modüler kutu aldım. Şarj kontrol cihazı olacağı için birazcık büyük :)  Yanılmıyorsam 256*222*88 mm ebatlarında olacak. Kutu çok hoş. Boyası elektrostatik siyah toz boya ve çizilmelere karşı oldukça dayanıklı.. 1 adet için fiyatı 50 liraydı.

Vidaları havşalı ve yine boyalı. Diş hatası vs yok. Hatta henüz yaptırmadım ama isteğinize göre lcd penceresi ve fan deliği de açıyorlar. (Keşke sitede onların da fiyatı verilseymiş)

Daha ne yapsın firma anlayamadım, içinden bir tek kuş çıkmadı resmen !
Bir delik bazen kutu fiyatını fazlasıyla geçebiliyor

mehmet

Gainta marka kutular Türkiye'de bulunmaktadır.
Menevşe Han, Etken Elektronik.
Olan olmuştur,
olacak olan da olmuştur.
Olacak bir şey yoktur.
---------------------------------------------
http://www.mehmetbilgi.net.tr
https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.tr "CC BY"