STM8 Derleyici

Başlatan izturk, 05 Mayıs 2025, 15:00:15

quarko

Alıntı yapılan: izturk - 12 Mayıs 2025, 11:29:35Bana daha stm8 e özel basit bişeyler önerebilir misiniz. Ya da iar stm8 in cracki olan var mı?

Mail adresinizi, özel mesaj olarak atabilirseniz yardımcı olmaya çalışayım.
"Vicdanın ziyası ulum-u diniyedir. Aklın nuru fünun-u medeniyedir. İkisinin imtizacıyla hakikat tecelli eder."

kenan_re

cosmic ile ilgili benzer sorunu yaşamıştım. Makus talihimiz bu artık bizim. VPN ile indirebilirsiniz?
IAR konusunda yardımcı olabilirim.

Aşağıda ki site ile başlamıştım, belki sizde böyle başlarsınız.

STM8

Alıntı yapılan: izturk - 05 Mayıs 2025, 15:00:15Merhaba arkadaşlar,

Stm8 için iar 8 bit versiyonunu kullanıyordum. 2k sınırlı eğitim lisansı veriyordu eskiden süre kısıtlaması yoktu.
Şimdi onu kaldırmış. Artık iar kullanamıyorum.

Yeni bi derleyici buluyum dedim. her yerde cosmic yazıyor fakat onu da sitesinden indiremiyorum. Site bozulmuş gibi. Başka bi yerde de link bulamadım.

Elinde iar ın küreği veya cosmic kurulum dosyası veya başka herhangi bir stm8 derleyici tavsiyesi olan var mı?
Siz ne kullanıyorsunuz?

Tagli

Reklam olarak algılanmaz umarım: Yakın bir arkadaşımın STM8 için Udemy eğitimi var:

https://www.udemy.com/course/stm8-programlama-serisi/

Burada indirimli kayıt linki ve kampanya kodu da vermiş. Hala çalışıyor mu bilmiyorum. Çalışmıyorsa kendisine ulaşabilirim güncellemesi için.

https://deeepmaker.blogspot.com/2019/06/stm8-programlama-serisi_6.html
Gökçe Tağlıoğlu

Epsilon

Bu platformdaki kurs videoları ücreti ödendiktan sonra download edilebiliyormu yoksa uzaktan bağlanarak ücreti ödendiği için hocanın tüm videolarını youtube gibi bağlanarak mı izleniyor?

Tagli

Anladığım kadarıyla telefon uygulamasında offline izlemek için kurslar indirilebiliyor. Bilgisayarda ise kurs yayıncısının izin vermiş olması gerekiyor. Şimdi bilgisayardan baktım, download seçeneği aktif değil. Arkadaş izin vermemiş anlaşılan. Kursun ücretli olduğu düşünüldüğünde bu durum şaşırtıcı değil.
Gökçe Tağlıoğlu