Picproje Elektronik Sitesi

SERBEST BÖLGE => Bilim Teknik => Matlab => Konuyu başlatan: NaMcHo - 19 Ekim 2011, 00:48:09

Başlık: Simulink Sorunu
Gönderen: NaMcHo - 19 Ekim 2011, 00:48:09
1.Ekran Görüntüsü
(http://s2.postimg.cc/1ukmxmack/sorun1.jpg) (http://postimg.cc/image/1ukmxmack/)
2.Ekran Görüntüsü
(http://s2.postimg.cc/1ukwuudb8/sorun2.jpg) (http://postimg.cc/image/1ukwuudb8/)
2.ekran görüntüsünde neden voltaj ölçüm cihazını hatlara bağlarken kesik cizgili bağlantı oluyor?
Başlık: Ynt: Simulink Sorunu
Gönderen: elbinaz - 24 Şubat 2012, 16:20:19
Virüs olabilir veya giriş çıkışa dikkat etmek gerekir.
Başlık: Ynt: Simulink Sorunu
Gönderen: vitruvius - 24 Şubat 2012, 16:39:12
Hocam düzgün bağlayamamışsınız. Bazen can sıkıcı olabiliyor bu durum.