Haberler:

Eposta uyarılarını yanıtlamayınız ( ! ) https://bit.ly/2J7yi0d

Ana Menü

uzaktan erişim

Başlatan CaFFeiNe, 12 Nisan 2025, 13:18:59

M.Salim GÜLLÜCE

Alıntı yapılan: mustafa_cmbz - 15 Nisan 2025, 10:09:31ben ilk posttaki resimde kırmızı ile çizdiğin çizgiden yanlış mı anladım diye sormak istedim ev ile plc arasında internet olmayacak ozaman yani bellir bi mesafede doğrumu ?

Doğru değil.
Tüm işlemler bir emülasyon ile kendi bilgisayarımda gibi görünüyor.
Com port benim bilgisayarımın fiziksel bağlantısı ama öbür ucu internet üzerinden amerikadaki benim teçhizata bağlı.

tunayk

Detayını çok incelemedim ancak gördüğüm kadarıyla adam size bir GSM modem cihazı veriyor ve bu cihazı kullanabilmeniz için kontör satıyor. Garanti bitince de hattı kapatıyorsunuz doğrumudur?

CaFFeiNe

Salim bey bu secomea sistemlerini duydum ama hiç tecrübe etmedim, ücretlendirmesi nasıl oluyor? cihaz ücretinden başka abonelik vs. oluyormu? maliyeti nedir bu sistemlerin

M.Salim GÜLLÜCE

Alıntı yapılan: tunayk - 15 Nisan 2025, 14:16:36Detayını çok incelemedim ancak gördüğüm kadarıyla adam size bir GSM modem cihazı veriyor ve bu cihazı kullanabilmeniz için kontör satıyor. Garanti bitince de hattı kapatıyorsunuz doğrumudur?
Alıntı yapılan: CaFFeiNe - 16 Nisan 2025, 21:20:20Salim bey bu secomea sistemlerini duydum ama hiç tecrübe etmedim, ücretlendirmesi nasıl oluyor? cihaz ücretinden başka abonelik vs. oluyormu? maliyeti nedir bu sistemlerin
Topluca yazayım.
Aldığınız her cihaz sizin aboneliğizle ilişkilendirdiğinizde dünyanın neresinden internet ağına bağlanırsa sizin avucunuza iner.
Bunun için herhangi bir ek ödeme yada masraf gerekmez.
Sadece ynı anda tek kullanıcı için izin wardır. Birden fazla kullanıcı tanımlayabilirsiniz. Ama bunlardan sadece birisi Sisteme giriş yapabilir. Birden fazla kullanıcıya ihtiyaç duyduğunuzda 2.. veya daha fazlası için extra ücret ödemek zorundasınız.

Dağ başında kuş uçmaz kervan geçmez yerlerde iseniz..
GSM için kendi alanındaki GSM şebekelerinden alınan sim kartı ile internete erişiminiz mümkün olabilir. Ve bunun masrafı kullanıcı ve GSM şebekesi arasındadır. Herhangi bir ek ücret secomea tarafından talep edilmez.
GSM hattı sadece data transferi amaçlı olduğundan dolayıda oldukça ucuz tarifelendirilebilir (Ülkeye göre değişebilir).

GSM modem cihazı da değil zaten bu aygıt.
Kendi lokal ağını oluşturup wan a açabilen bir özel tasarlanmış RS232 ve bir iki in out pini taşıyan rooter gibi düşünün.
Sadece internet tarafı Kablo, Wifi (Bazı modellerde cihaz üzerinde hazır) veya GSM Sim kart ile (Her modelde bu özellik yoktur)  sağlanıyor.

Mesela benim şirkette 10 a yakın kullanıcı war ancak iki kullanıcı ayna anda girer. Sadece 2. giren için extra ücret öderim.

CaFFeiNe

salim bey teşekkürler bilgilendirme için, son olarak cihaz fiyatları ne düzeyde acaba? mesela wifi olan model, müşteri lazım olunca cep telefonundan bağlayacağını düşünerek

M.Salim GÜLLÜCE

Fotoğrafını eklediğim ürünler daha yeni elime geçti 1 aydan sonra.
Bugünkü fatura fiyatı 273€ + KDV
Ancak değişik modellerde fyat da değişecektr mutlaka.

5 Adet WİFİ modülü ile beraber istedim.
Toplamı 85 bin 322 TL
5 e bölerseniz her takımın fiyarı çıkar.

CaFFeiNe

link manager diye yazılım ürünleri var sanki benim istediğimi çözecek gibi, mail attım bakalım

M.Salim GÜLLÜCE

Alıntı yapılan: CaFFeiNe - 21 Nisan 2025, 21:44:48link manager diye yazılım ürünleri var sanki benim istediğimi çözecek gibi, mail attım bakalım
Türkiye distiribütörü Hidrotek tir.

e-Mail: info@hidro-tek.com.tr
Ofis: +90 212 671 9162
Ikitelli Org. San. Böl. Eskoop San.Sit. C4 Blok. No:160, Ikitelli / Istanbul, Turkey

Detaylı bilgi sorabilrsiniz.