BebekTakip Uygulaması ücretsiz

Başlatan sayangku, 02 Nisan 2026, 13:49:31

sayangku

Merhaba,

Yakın zamanda tamamen ihtiyaçtan dolayı bir bebek takip uygulaması geliştirdim. Öncesinde piyasadaki uygulamaları denedim ama çoğu ya ücretli, ya düzgün çalışmıyor ya da sürekli reklam çıkarıyor. Malum, biz Türk milleti olarak uygulama  para vermeye de çok sıcak bakmıyoruz 🙂
Bu yüzden kendi bebeğimin ihtiyaçlarına göre, işimi görecek özelliklerle sade ve kullanışlı bir uygulama yaptım. Reklam yok, ücret yok. Sadece faydalı olsun diye Google Play hesabımda paylaştım. Belki başkasının da işine yarar diye.

Uygulamanın farkı ise sadece kayıt tutmakla kalmaması. Girilen verileri yapay zeka analiz ediyor ve anlamlı sonuçlar sunuyor. Ayrıca NFC teknolojisi de ekledim. Yani telefonun kilidini açıp NFC etikete dokundurmanız yeterli. Ben mesela beşiğin kenarına koydum, uygulamayı açmadan bile kayıt başlatabiliyorum.

NFC kullanmak isteyenler için:
https://bebiskitap.netlify.app/

(Not: NFC özelliği uygulama içinde çalışmıyor. WebView güvenlik kısıtlamaları nedeniyle tarayıcıdan açmanız gerekiyor. Google Chrome üzerinden sorunsuz çalışıyor.)  Benim kullandığım kart RC522 RFID NFC Modülü, Kart ve Anahtarlık Kiti (13.56 MHz)  arduino kalma beyaz kart denedim çalışıyor.

📱 Bebek Defteri – Özellikler

🍼 Günlük Takip:
Emzirme, mama, uyku, bez değişimi, banyo gibi tüm işlemleri hızlıca kaydedin.

✨ Yapay Zeka Analizi (Google Gemini AI):
Veriler arttıkça bebeğinizin uyku ve beslenme düzeni analiz edilir, size özel öneriler sunulur.

📶 NFC ile Hızlı Kayıt:
Telefonu etikete dokundur → kayıt başlasın. Uygulamayı açmaya bile gerek yok.

📈 Gelişim Takibi:
Boy, kilo ve gelişim verilerini girin; WHO standartlarına göre grafiklerle takip edin.

💉 Aşı ve Sağlık Takibi:
Aşı takvimi, ateş ve ilaç kayıtlarını düzenli şekilde tutun.

🌟 Anı Defteri:
İlk gülüş, ilk adım, ilk kelime... Tüm özel anları saklayın.

🌙 Karanlık Mod:
Gece kullanımı için göz yormayan tasarım.

🛡� Ücretsiz ve Güvenli:
Reklam yok, ücret yok. Google hesabınızla giriş yapıp verilerinize her yerden ulaşabilirsiniz.

Neden Bebek Defteri?

Bu uygulama sadece veri tutmaz; bebeğinizin gelişimini analiz eden ve hayatınızı kolaylaştıran akıllı bir yardımcıdır. Modern ebeveynler için pratik ve teknolojik bir çözüm sunar.

👉 Google Play indir:
https://play.google.com/store/apps/details?id=co.median.android.dyemqrl