Visual C++ Ogrenmek için hersey

Başlatan byka, 10 Aralık 2003, 08:25:56

byka

Önder KAMAN - Satış Müdürü Türkiye - / -onderkaman@dwin.com.cn-/_https://www.youtube.com/channel/UCmKDZcSrVJvItC5U_1qOd7Q

byka

Önder KAMAN - Satış Müdürü Türkiye - / -onderkaman@dwin.com.cn-/_https://www.youtube.com/channel/UCmKDZcSrVJvItC5U_1qOd7Q

ground

⌒╮'╭⌒╮⌒╮.
╱◥██◣                  
| 田︱田田|              
╬╬╬╬╬╬╬╬╬

Picproje - Sözde değil özde paylaşım..

Analyzer

Hmm,

C++ compiler için borland c++ builder'ı tavs. ederim.Kullanımı kolay ve ansi c'nin bazı zorlukları

basitleştirilmiş.Mesela ben artık çok nadir pointer kullanıyorum. 8)

Analyzer
Üşeniyorum, öyleyse yarın!

byka

dostum ben  ilk once c ogrenmeye kararverdim

Microsoft c,c++ ile borland c,c++ arasındaki fark ne bu fark cok

onemli mi
bende full visual studio var  ondaki visual c++ kurup c codeları çalısmak istiyorum ogrenme ve ileriki asmalarda da bunu kullanmayı dusunuyordum
C yi ogrendikten sonra

C++ a bakmak istiyorum.Aslında bu seerüvenin baslamasının sebebi Visual C++ kullanmayı bilmek istememden kaynaklandı
Önder KAMAN - Satış Müdürü Türkiye - / -onderkaman@dwin.com.cn-/_https://www.youtube.com/channel/UCmKDZcSrVJvItC5U_1qOd7Q

Analyzer

Artık zannedersem c kalmadı, tüm compiler üreticileri c++ olarak compiler satıyorlar.Bundan yaklaşık 10 sene önce c++,

ansi standartına kavuştu.Ancak kullanımı, öğrenmesi ve kodu yorumlama diğer üst seviye dillere göre daha zor.Öte yandan windows'un çok fazla ilerleme kaydetmesi nedeni ile oop derleyiciler

çoğaldı.Borland c++ builder ile ilk hızlı uyg. geliştirme (RAD) ortmı sundu.OOP programlamanın avantajları ile ansi c++'nin güçlü yanları alındı.Sonuçta böyle bir uyg. ort. çıktı.Yani sözün

kısası kullanım ve anlaşılırlık olarak M$ compiler Borland'ın compilerinden daha zor.(İkisini de kullanmış biri olarak :)
Lisanslı MS Visual studio değilse borland tavs.

ederimm.

Analyzer
Üşeniyorum, öyleyse yarın!

Ahmet Demir


diot

merhabalar..

arkadaşlar microsoft vc++ yerine borland c++ builderi tavsiye ederim.


eğer yazdığınız programı linux için derlemek zorunda kalırsanız kylix kullanır basit uyarlamalar ile derlersiniz.
ayrıca piyasada bir çok komponent sitesi var. komponent sıkıntınız olmaz.

westcoast

Bende borland c++ builder kullanıyorum fakat
internette destek builder'a epey az.
Delphi isterseniz kıyamet gibi kaynak var.Ama builder çok arka planda kalmış bende anlamadım.
Bende bu açığı delphi ile kapatıyorum yani komutların aynı olması bi nebze sizi sonuca ulaştırabiliyor.

ise

Delphi C++ Builder adresinden hertürlü kaynak kodu bulabilirsiniz.   delphinin kullanımı c++ daha kolay olduğu için tercihi ondan yana kullanmak gerekiyor. ayrıca c++ builder delphi için yazılmış kodları derlerken c++ için yazılmış kodları delphi derlemediğinden dolayı yazılan componentler delphide yazılmak durumunda kalıyor.  microsoft vc++ herhangi bir programınıda c++ builderda kullanabilliriz. kod ve kaynak konusunda  universiteler yeterince kod bulundurmaktadır.


sunguroglu

#11
Hocam ben MS-DOS'da  işte ufak tefek programlar yapıyorum... DEV C++ kullanıyorum.... kendimi pic alanında geliiştirmek istiyorum..foruma yeni katıldım zaten..... ama c++ ile pic kontrol etmekten bahsedebilirmiyiz....?? ???

ayrıca eğer ihtiyacınız olursa elimde bayaa bi DEV C++  videosu var... Eğer DEV C++ kullanacak varsa ben paylaşabilirim...
Kim fesad-ı ümmetim zamanında Sünnet-i Seniyye'me temessük ederse 100 şehit ecrini ve sevabını kazanabilir......(Hadis-i Şerif)

CoşkuN


devel0per

linkler icin herkese cok teş..  :)

Elmixan

C++ oyrenmek icin ne yapmaliyim ne okumaliyim yardim edin