Quick 861DE Parola koruması ve tuş kilidi işlemleri.

Başlatan ahmet2015, 15 Kasım 2024, 20:48:47

ahmet2015

Arkadaşlar merhaba
Quick 861DE Sıcak Hava İstasyonumu altı aydır kullanmıyordum.Parola koruması ve tuş kilidi işlemleri yapılmıştı.
Ama şifreyi unuttum o yüzden sıcaklık ve hava miktarını ayarlayamıyorum sabit ön tanımlı 3mod çalışıyor sadece.
Tuş kilidini açsam sorun çözülür.Bu cihazı resetlemek veya sıfırlamak mümkünmü cihaz bana ait.
Ne yapabilirim? Teşekkürler.

M.Salim GÜLLÜCE

Alıntı yapılan: ahmet2015 - 15 Kasım 2024, 20:48:47Arkadaşlar merhaba
Quick 861DE Sıcak Hava İstasyonumu altı aydır kullanmıyordum.Parola koruması ve tuş kilidi işlemleri yapılmıştı.
Ama şifreyi unuttum o yüzden sıcaklık ve hava miktarını ayarlayamıyorum sabit ön tanımlı 3mod çalışıyor sadece.
Tuş kilidini açsam sorun çözülür.Bu cihazı resetlemek veya sıfırlamak mümkünmü cihaz bana ait.
Ne yapabilirim? Teşekkürler.
Satıcıyla temas kurmak daha doğru olur zannımca.
Fabrika ayarlarına döndürmenin yolu olmalı.

ahmet2015

Cihazda "*" tuşu yok ama farklı kombinasyonlar denedim olmadı.

Epsilon

Manualinden pek birşey anlamadım ama
Password e 000 girermisiniz
Bu passwordele ayarlamalarınızı yapmayı deneyin
Sanırım Fabrika ayarı na geç passwordu buymuş

ahmet2015

Cihazda şifre olduğundan 000 bir işe yaramıyor.

Epsilon

https://static.eleshop.nl/mage/media/downloads/861DW-english--manual.pdf

Linktedki pdf in son sayfında bu konuyu izah ediyor

(5.4 Password Setting  başlığında)
* Uzun süre kullanmayacaksanız manuelinde fişten çıkarın şebekeyd takılı kalmasın yazıyor
* Hala sorun devam ediyorsa pazartesi firmaya  sorun 

ahmet2015

Türkçeye çevirdim.
5.4 Şifre ayarı

1. Başlangıç ��durumunda (şifre 000'dır) ve şifre ayarı adımları şu şekildedir:
(1) Önce güç anahtarını kapatın ve ardından "CH2" tuşuna basın ve güç anahtarını açın. Pencere "C" görüntüleyene kadar "CH2" tuşuna gevşekçe basmayın.
Daha sonra, pencere "şifre" ve "SET" görüntüler, bu da sistemin şifre ayar durumuna geldiği anlamına gelir.
(2) Şifre ayar arayüzünde ilk kez, yüz imleci yanıp söner. Şifreyi ayarlamak için "TEMP" ve "AIR" tuşlarına basın.
① 0~9 arasında şifre verilerini seçmek için "TEMP▲" ve "TEMP▼" tuşlarına basın.
② İmleci yüz, on, bir basamak arasında hareket ettirmek için "AIR▲" ve "AIR▼" tuşlarına basın.

(3) İlk şifre girişini tamamladıktan sonra, ikincil şifre girişinde "CH2" tuşuna tıklayın, yüz imleci yanıp söner.
(4) Sonraki şifreler aynı değilse, şifre ayarı
başarısız olur ve pencere "hayır" görüntüler. Bundan sonra, sistem
çalışma durumuna gelir ve şifre hala eski şifredir.
(5) Sonraki şifreler aynıysa, şifre ayarı başarılı olur
ve ünite "SAV_ _ _" görüntüler ve ses çıkarır (ses işlevini çalıştır).
Bundan sonra, sistem çalışma durumuna gelir.
2. Şifre ilk şifre 000 değilse, şifre
ayar arayüzüne girmeden önce doğru şifreyi girmelidir.
(1) Şifreyi girin: Önce güç anahtarını kapatın ve ardından "CH2" tuşuna basın ve güç anahtarını açın. Pencere "C" görüntülene kadar "CH2" tuşuna
gevşek bir şekilde basmayın. Bundan sonra, pencere
"şifre" görüntüler ve yüz imleci yanıp söner. Bu,
sistemin şifre girme arayüzüne girdiği anlamına gelir. Şifreyi girmek için üç
zaman vardır. Üç zamandan sonra, şifre girme arayüzünden çıkıp
çalışma durumuna geçecektir.
(2) Şifre doğru değilse: ekranda "hayır" gösterilir ve ardından
çalışma durumuna geçilir.
(3) Şifre doğruysa: ekranda yaklaşık 20 saniye "SET" gösterilir.
① "SET" görüntülendiği 20 saniye boyunca: şifre ayarında "CH2"ye tıklayın (başlangıç ��durumundaki şifre ayarına bakın).
Başlangıç ��şifresi "000" girilirse, sistem
kilit açma durumuna geçer. Aksi takdirde, yeni bir şifre ayarlayabilir.
② "SET" görüntülendiği 20 saniye boyunca: "CH1" veya "CH3"e tıklayın

şifreyi unutunca fabrika ayarlarına dönemiyorum cihazın bu  işlevi yok galiba.

istinaf duvarı

Şifre cihazın içinde bir eeprom hafızada saklanıyor olabilir. Cihazın içerisini açıp kontrol etmek iyidir.

Şifre eeprom hafızada tutuluyorsa deneme yanılma ile çözüm bulma olasılığı var.

Epsilon

Şöyle bir video buldum.Bu marka için uygun mu  bilmiyorum .
(Türkçe çevirisi var)

ahmet2015

Videoları izledim cihaz içinde ATmega16A kullanmışlar büyük ihtimalle kod korumalıdır birşey öğrenemeyiz.
Birinci şifre 123 gibi ama diğer şifre belli değil.

istinaf duvarı

Alıntı yapılan: ahmet2015 - 16 Kasım 2024, 19:11:05Videoları izledim cihaz içinde ATmega16A kullanmışlar büyük ihtimalle kod korumalıdır birşey öğrenemeyiz.
Birinci şifre 123 gibi ama diğer şifre belli değil.
Belki EEPROM hafızaya kod koruması koymamışlardır. Denenebilir aslında.

gevv

deneyin ;

Alıntı YapDikkat:
Başlangıç ��şifresi "000"dır. Başlangıç ��durumunda, sistem kilit açma durumundadır ve parametreleri ayarlayabilir ve kanalı seçebilir.
• Isıtıcının ömrünü uzatmak ve çipin güvenliğini korumak için, lehim sökme işini bitirebilirse mümkün olduğunca düşük sıcaklık ve mümkün olduğunca büyük hava akışı kullanın.
5.3 Ses ayarı
1. Çalışma durumunda veya uyku durumunda "CH1" ve "CH2" tuşlarına aynı anda yaklaşık üç saniye basın. Sesi açabilir veya kapatabilir.
2. LCD sesi ve alarm sesi duyulduğunda. "()" görüntülenmediğinde, sistem tuş sesi ve alarm sesi duymaz.
5.4 Şifre ayarı
1. Başlangıç ��durumunda (şifre 000'dır) ve şifre ayarı adımları aşağıdaki gibidir:
(1) Önce güç anahtarını kapatın ve ardından "CH2" tuşuna basın ve güç anahtarını açın. Pencere "C" görüntülene kadar "CH2" tuşuna gevşekçe basmayın. Bundan sonra, pencere "şifre" ve "SET" görüntüler, bu da sistemin şifre ayarlama durumuna geldiği anlamına gelir.
(2) Şifre ayarlama arayüzünde ilk kez, yüz imleci yanıp söner. Şifreyi ayarlamak için "TEMP" ve "AIR" tuşlarına basın.
1 0~9 arasında şifre verilerini seçmek için "TEMP" ve "TEMP" tuşlarına basın.

İmleci yüz, on, bir basamak arasında hareket ettirmek için "AIRA" ve "AIR" tuşlarına basın.
(3) İlk şifre girişini tamamladıktan sonra, ikincil şifre girişine "CH2" tuşuna tıklayın, yüz imleci yanıp söner.
(4) Sonraki şifreler aynı değilse, şifre
ayarlaması başarılı olmaz ve pencere "hayır" görüntüler.
Bundan sonra, sistem çalışma durumuna gelir ve
şifre hala eski şifredir.
(5) Sonraki şifreler aynıysa, şifre
ayarlaması başarılı olur ve ünite "SAV___" görüntüler ve ses çıkarır (ses işlevini çalıştır). Bundan sonra, sistem çalışma durumuna gelir.
2. Şifre ilk şifre 000 değilse, şifre ayar arayüzüne girmeden önce doğru şifreyi girmelidir.
(1) Önce pur yfti pomereich'i girin ve
sonra "CH2" tuşuna basın ve güç anahtarını açın.
Pencere "C"yi görüntüleyene kadar "CH2" tuşuna
gevşek bir şekilde basmayın.
Bundan sonra, pencere "şifre" ve
yüzlü imleç görüntülenir. Bu, sistemin
şifre girme arayüzüne
geldiği anlamına gelir. Şifreyi girmek için üç
zaman vardır. Üç zamandan sonra,
şifre girme arayüzünden çıkıp çalışma durumuna geçecektir.
Şifre doğru değilse: ekranda "hayır" gösterilir ve
sonra çalışma durumuna geçilir.
(2)
(3) Şifre doğruysa: ekranda yaklaşık 20 saniye "SET" gösterilir.
"SET" görüntülendiği 20 saniye boyunca: şifre ayarında "CH2"ye tıklayın (başlangıç ��durumundaki şifre ayarına bakın), başlangıç ��şifresi "000" girilirse, sistem kilidi açma durumuna geçer. Aksi takdirde, yeni bir şifre belirleyebilir.
② "SET" görüntülendiği 20 saniye boyunca: şifre ayarından çıkmak ve çalışma durumuna geçmek için "CH1" veya "CH3"e tıklayın. "SET" yazısının görüntülendiği 20 saniye boyunca herhangi bir işlem yapılmazsa: Sistem çalışma durumuna geçer.
(4) Yeni şifre ayarlandıktan ve güç anahtarı açıldıktan sonra, ekranda "hayır" yazısı gösterilir ve ardından çalışma durumuna veya uyku durumuna geçer.
Not:
Başlangıç ��durumunda, şifreyi doğrudan ve önce doğru şifre "000" girilmeden değiştirebilir.
• Başlangıç ��durumunda yeni bir şifre ayarlandıktan sonra, güç anahtarını kapatmalı ve sonra açmalı ve ardından parametre ayarının kilitleme işlevi çalışmaya başlar. Aksi takdirde, şifreyi değiştirdikten sonra parametreyi değiştirebilir.

https://static-data2.manualslib.com//pdf6/135/13478/1347748-quick/images/861dw_8_bg.jpg
https://static-data2.manualslib.com//pdf6/135/13478/1347748-quick/images/861dw_9_bg.jpg
https://static-data2.manualslib.com//pdf6/135/13478/1347748-quick/images/861dw_10_bg.jpg

olmadı   seri  no vb. ile  durumu anlatın  https://quick-global.eu/contact-us/

ahmet2015

Mesaj attım ama sonuç alırmıyım zannetmiyorum.

istinaf duvarı

Bilmediğim bir şey varsa kusura bakmayın. Sıcak hava istasyonuna neden şifre konur ki?